induló vállalkozások számára 6 hónapig nem számolunk fel havi díjat!

Nyiss K&H start extra vállalkozói számlacsomagot és akció keretében, a számlacsomag havi díját nem számoljuk fel a számlanyitástól számított 6 hónapig!

Regisztrálj vállalkozásod adataival a kedvezmény érvényesítéséhez!

A kedvezményt bármelyik K&H bankfiókban a számlanyitáskor érvényesítheted a regisztrációt visszaigazoló e-mail felmutatásával!

A K&H start extra vállalkozói számlacsomag további kedvezményekkel segíti induló vállalkozásodat:

  • az első 5, adott havi periódusban teljesített elektronikus* forint átutalási megbízás átutalási díjtól mentes**
  • ingyenes készpénzbefizetés K&H ATM-en keresztül***
  • elsőként megrendelt K&H vállalkozói Maestro üzleti bankkártya mindenkori éves díja díjmentes
  • havi díjmentes K&H vállalkozói e-bank és K&H mobilbank szolgáltatás

*A kedvezmény kizárólag a K&H vállalkozói e-bankon, K&H Mobilbankon, illetve Electrán keresztül indított átutalási megbízásokra vonatkozik.
** Könyvelési díj kerül felszámításra a Hirdetmény I. rész 3.6. pontban nevesített terhelési tranzakciók után, függetlenül az adott tranzakció díjától. A könyvelési díj a tranzakciós díjtól mentes terhelési tranzakciók után is felszámításra kerül.
*** 0,05 % min. 317 Ft, akció: díjmentes visszavonásig

érvényesség: 2020.01.02 - 2020.12.31

kedvezmény időtartama: 6 hónap

A kedvezményt a K&H Bank Zrt-nél bankszámlával még nem rendelkező, induló vállalkozások érvényesíthetik az akció időszaka alatt. Induló vállalkozásnak számít, az a vállalkozás, amelynek az alapítása, bejegyzése, nyilvántartásba vétele a számlanyitás dátuma előtt legfeljebb egy naptári éven belül történt.Az induló vállalkozás feltételét a számlanyitáskor igazolni kell:

  • társas vállalkozások esetén a cégbejegyezés dátumát a Bank az OPTEN cégnyilvántartásból ellenőrzi
  • egyéb vállalkozási formák esetében (egyéni vállalkozó, egyéni cég, őstermelő, szövetkezet, alapítvány, egyesület, társasház, ügyvéd, ügyvédi iroda stb) a nyilvántartásba vételi dátum igazolására szolgáló dokumentumot be kell mutatni.

A K&H bankfiókok listája a www.kh.hu oldalon érhető el. Kérdés esetén, írjon az uzletetide@kh.hu email címre.

Kérdésed van a vállalkozói számlanyitás vagy a kedvezmény érvényesítése kapcsán? Kérj visszahívást és az általad kiválasztott időpontban, szakértő kollégáink keresni fognak!

Induló vállalkozások kedvezmény hirdetmény

Jelen tájékoztató nem minősül ajánlattételnek, célja pusztán a figyelem felkeltése. A kondíciók módosításának jogát a Bank fenntartja. Az akció feltételeit a K&H start extra vállalkozói számlacsomag kedvezmény induló vállalkozásoknak hirdetmény, a termék részletes leírását, illetve feltételeit a vonatkozó ügyfélszerződés, a Vállalati ügyfelek részére nyújtott pénzforgalmi és betéti szolgáltatások Általános Szerződési Feltételei, a Bankkártya és hitelkártya szolgáltatások Általános Szerződési Feltételei, az Elektronikus azonosítású banki szolgáltatások Általános Szerződési Feltételei, a K&H Mobilinfo szolgáltatás Általános Szerződési Feltételei, az Üzletszabályzat, valamint az aktuális Hirdetmény vállalati ügyfelek részére tartalmazza, melyek megtekinthetőek a www.kh.hu internetes oldalon és bankfiókjainkban. A K&H start extra számlacsomaghoz kapcsolódó kedvezmény, csak a számlacsomag kiegészítő biztosítás nélküli verziójának választása esetén vehető igénybe. A K&H: üzletet ide! program feltételeit a K&H: üzletet ide! programszabályzat és felhasználási feltételek tartalmazzák, amely megtalálható az uzletetide.hu internetes oldalon.

vissza az előző oldalra